Carlmans Svets och Mekaniska Verkstad AB

Carlmans Svets och Mekaniska Verkstad AB startade 1981 i nuvarande lokaler på Industrigatan 13 i Trosa. Företaget drevs då av Jens och Laila Carlman, föräldrar till Gert som sedan 2009 driver Carlmans tillsammans med sin fru Elisabet. Största produkten är kärror till fyrhjulingar som tillverkats här sedan 1985 och säljs genom KGK Motors återförsäljare i hela Sverige. 2015 firade vi alltså 30 år som kärrtillverkare. Det finns ett tiotal olika modeller av kärror i sortimentet och eftersom kärrorna tillverkas i fabriken i Trosa är det lätt att få en kärra specialtillverkad efter dina behov. Även andra tillbehör till ATV tillverkas här.

Vi som jobbar här

Gert

Har växt i företaget och tog över Carlmans 2009 efter sina föräldrar och driver nu företaget tillsammans med sin fru Elisabet.

Elisabet

Är den som oftast svarar i telefon, tar emot beställningar, finns i butiken och sköter allt administrativt.

Alice

Carlmans duktiga vakthund.

Christer

Är verkstadsansvarig och har koll på allt som händer. Ser till att vi får hem material och att vi levererar i tid. En riktig klippa som möter kunderna med ett stort leende.

Magnus

Har lång erfarenhet som svetsare. Är pålitlig, duktig och svetsar allt med stor noggrannhet. Ordning och reda är hans melodi.

Baisel

Svetsar så det ryker! Både stort och smått. Nyaste tillskottet i personalstyrkan som växer med varje uppgift.

Jan-Erik

Har full koll i monteringen! Dels på alla fyrhjulingar från Suzuki, Arctic Cat och Hisun, dels på montering av kärror. Smyger runt tyst som en mus.