ATV/UTV

Här är Carlmans stora utbud av ATV och UTV fordon. Carlmans är stolta återförsäljare av Suzuki, Arctic Cat och Hisun. Ni är välkomna att komma förbi och provköra, vi har många fyrhjulingar i butiken.

  • ATV betyder “All Terrain Vehicle” och är en terränggående fyrhjuling.
  • UTV betyder “Utility Terrain Vehicle” och kallas även “Side by side”. Det är en större modell av terränggående fyrhjuling där man sitter bredvid varandra.

KingQuad 750XP

Vår mest kraftfulla fyrhjuling, KingQuad 750XP med servo. Växellåda QuadMatic med vridmomentsavkännande diffbroms fram. KingQuad 750XP är en gedigen arbetsmaskin med mycket motor!

Arctic Cat 1000i XT

Arctic Cat 1000i XT är en traktor med klös, en maskin som rör sig smidigt i alla sammanhang och i alla typer av terräng.

HS500ATV MC/T3

HS500ATV är en lagom stark maskin till den mindre gården eller för pendling till och från jobbet. Det smidiga formatet gör att du tar dig fram överallt.

ACCESS 6.46 LTD T3B

6,46 LTD från ACCESS MOTOR är en kvalitetsmaskin som är utvecklad för att klara av tuffare tag både för arbete som fritid. En markfrigång på hela 30 cm, böjda A-armar och en styrservo på hela 220W, gör att ingen ­terräng är för tuff för denna ATV.

KingQuad 500XP

KingQuad 500XP med servostyrning är kraftfull, smidig och lättanvänd. Allt fler har upptäckt terränghjulingen som ett både underhållande och användbart fordon

Suzuki KingQuad 500XP kammade hem segern när Skogsmagasinets testgrupp provkörde de senaste ATV-modellerna på en tuff testbana utanför Boliden. Polaris, Can-Am, Yamaha, Suzuki, Honda och Arctic Cat var de maskiner som testades. Det här med att Suzuki KingQuad förmodligen är världens bästa terränghjuling är faktiskt sant! Vinnare utan tvekan och bäst i test!

https://www.youtube.com/watch?v=eQ8y-kjz1dw

Arctic Cat 1000i LTD

En maskin du älskar i vått och torrt! MudPro är en mycket potent skogsmaskin som lätt tar sig fram även där det egentligen inte borde gå att köra.

HS500/700 UTV PS T1

En riktig arbetshäst med stort, metallinklätt, tippbart flak. Ett praktiskt tak och rejäla sidodörrar skyddar mot sol, regn och lerstänk. Maskinen är lättkörda och går mjukt och fint både på väg och i terräng.

ACCESS 8.57 LTD T3B

Exklusiv design och modern teknik, gör denna ATV till den tuffaste, snyggaste och mest i ögon fallande ATV på marknaden idag. Som standard är 8.57 LTD utrustad med aluminiumfälgar, 220W servostyrning, 2000 vinsch och dragkrok med är släpvagnskontakt.

Service

Komplett ATV verkstad för din fyrhjuling. Vi är auktoriserade på Arctic Cat, Suzuki & Hisun. Boka din service i god tid!   Vill du slippa vänta på lediga servicetider? Ring oss och boka i god tid innan! Tel: 0156-12290 Tvätt före service! Tvätta gärna maskinen innan service. Är den för smutsig för att service skall kunna utföras på ett bra sätt tvättar vi den mot en avgift på 400 kr.