Kom nära naturen

Hitta en närmare känsla till naturen
med vårt stora urval av produkter.

VALET ÄR DITT

Som solta återförsäljare till Suzuki,
Hisun och Artic Cat erbjuder vi ett stort
uval av ATV- och UTV-maskiner.
Välj själv i vår butik, så ser vi till
att du blir nöjd.

Idé blir verklighet

Vi vet att alla situationer är olika och kräver olika lösningar. Låt oss hjälpa dig hitta lösningen på ditt problem.

Carlmans Svets och Mekaniska Verkstad AB
Tel:
0156-122 90 E-post: info@carlmans.nu

ATV VAGNAR

Carlmans är Sveriges första tillverkare av ATV-vagnar. Carlmansvagnen eller Carlmanskärran är förlaga för alla andra ATV-vagnar. Vi har ett stort utbud med flakkärror, gårdsvagnar, tippkärror, timmervagnar och tillbehör till fyrhjulingar. Vi garanterar högsta kvalitet och expertis med egen tillverkningen i vår fabrik i Trosa.

ATV/UTV

Vi har fyrhjulingar och ”side by side” i butiken så kom in och provkör redan idag! Som stor återförsäljare av ATV-och UTV-fordon hälsar vi er varmt välkomna att besöka oss på Industrigatan 13 i Trosa!

LEGOTILLVERKNING

Vi har en modern och komplett utrustad svets- och mekanisk verkstad för konstruktion, tillverkning och montage av allt från enkla detaljer till avancerade legodetaljer och kundanpassade mekaniska anläggningar. I egen regi utför vi bland annat svarvning, fräsning, svetsning, bockning.

ROBOTGRÄSKLIPPARE

Vi säljer nu robotkräsklippare från Robomow. Robotgräsklippare från Robomow är kända för sin styrka, snabbhet och enkelhet att använda, vilket garanterar en användarvänlig, trädgårdsvänlig och familjevänlig robotgräsklippare. 

MOPEDER

Vi säljer mopeder och Scootrar från Spanska Rieju. Rieju grundades 1934 och sedan dess har mycket hänt, produktionen har ökat varje år med nya och mer varierade modeller. Rieju är en av de ledande mopedtillverkarna i Spanien. I Sverige är de mest kända för sina mopeder “Rieju Drac (senare: RR)”, “Rieju MRX” samt “Rieju RRX” och “Rieju MRT (även MRT PRO)”.

Flakkärra

Timmervagnen är varmgalvad, försedd med flyttbar boggi, vilket ger rätt balans vid olika virkeslängder. Timmerkärran är utrustad med fästen för kran samt överstegringsskydd och lastvippa som standard.

KingQuad 750XP

Vår mes kraftfulla fyrhjuling, KingQuad 750XP med servo. Växellådan QuadMatic med vridmomentsavkännande diffbroms fram. KingQuad 750XP är en gedigen arbetsmaskin med mycket motor!

Timmerkärra

Timmervagnen är varmgalvad, försedd med flyttbar boggi, vilket ger rätt balans vid olika virkeslängder. Timmerkärran är utrustad med fästen för kran samt överstegringsskydd och lastvippa som standard.

Arctic Cat MudPro

En maskin du älskar i vått och torrt! MudPro är en mycket potent skogsmaskin som lätt tar sig fram även där det egentligen inte borde gå att köra.

Tippkärra

Tippkärran är liksom övriga kärror varmgalvad samt försedd med spridarläm – spridarlämmarna är fällbara. Den “lilla” kärran, som borde kallas för “stor”, är perfekt när det gäller arbeten inom t ex parker, trädgårdar, områden med dålig bärighet samt till utfodring.

HS500aTV MC/T3

HS500ATV är en lagom stark maskin till den mindre gården eller för pendling till och från jobbet. Det smidiga formatet gör att du tar dig fram överallt.

CARLMANS ATV

 

På Carlmans ATV är vi stolta över att vara återförsäljare och tillverkare åt ett flertal företag som vi nämner nedanför. Vi erbjuder även avhämtning av gas och gasol från en egen gasdepå. Från vårt vedlager kan du köpa din ved. Ring oss för priser och leverans!

  • ATV och UTV från Suzuki, Arctic Cat och Hisun
  • ATV-vagnar
  • Dock Marin AB
  • Eldkorg
  • Nymanshällen
  • Återförsäljare Air Liquide
  • Återförsäljare Swebolt
  • Återförsäljare Näsströms Maskin